Kata Karon -karnevaali on käynnissä

Karon –

Kata Karon Carnival järjestetään tiistaista (12.) alkaenth) torstaihin (14. joulukuutath) Karonissa.

Karonin kunta kutsuu ihmisiä mukaan vuotuiseen Kata Karon Carnival 2023 -karnevaaliin klo 5 alkaen Nong Harn Public Parkiin.

Siellä on monia aktiviteetteja, kuten perinteisiä thaimaalaisia ​​esityksiä, paikallisia laulajia ja musiikkibändejä, kabareeesityksiä, fantasiaparaateja, monia ruokakojuja ja paljon muuta.

Nähdään siellä!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.