Kuljettaja selvisi hengissä pakettiauton syttymisen jälkeen Chalongissa – VIDEOT

Chalong -

Kuljettaja selvisi vammoista tulipalon tuhottua pakettiauton Chalongissa.

Chalongin kunnan palomiehille ilmoitettiin tulipalosta kello 3 sunnuntaina (00. joulukuutath) Chao Fah West Roadilla Chalongissa. He saapuivat paikalle paloautolla ja huomasivat, että musta pakettiauto oli tulessa. Palon hallintaan meni noin 15 minuuttia.

Konehuone ja pakettiauton sisäpuoli vaurioituivat palossa. Kuljettaja, jonka nimeä viranomaiset eivät julkistaneet, pakeni tulesta ja selvisi vammoista.

Kuljettaja kertoi palomiehille kuulleensa räjähdyksen äänen ennen kuin näki konehuoneesta nousevan savua. Hän pysäytti pakettiauton ja juoksi karkuun. Tässä vaiheessa palon syynä uskotaan olevan sähköoikosulku ajoneuvon konehuoneessa. Vahingon arvioidaan maksavan satoja tuhansia bahteja.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.