Veneen kapteeni hyppää mereen Chalongissa paetakseen miehistön jäsenen mahdollista kapinayrityksestä

Chalong -

Veneen kapteeni hyppäsi mereen paeta sen jälkeen, kun miehistön jäsen väitti yrittäneen hyökätä hänen kimppuunsa veitsellä veneessä Rawaissa.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento kertoi Phuket Expressille, että he saivat ilmoituksen tapauksesta aiemmin tällä viikolla kaksikerroksisen kalastusveneen tuntemattomalta omistajalta. Vene oli matkalla Kata Beachiltä Chalongiin.

Veneen omistajalle ilmoitettiin veneen kapteenilta, että kun he saapuivat Nai Harn Beachin lähelle Rawaissa, veneen miehistön jäsen yritti hyökätä veneen kapteenin kimppuun veitsellä. Veneen kapteeni hyppäsi sitten mereen paetakseen mahdollisesti kapinayritystä.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto saavutti veneen ennen kuin sai kiinni veneen miehistön jäsenen, jota viranomaiset eivät myöskään heti tunnistaneet. Veneen kapteenia ei löytynyt lähistöltä, koska hän ui maihin ja soitti omistajalle, kuten mainittiin. Veneen miehistön jäsen vietiin Chalongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Jäi epäselväksi, mikä aiheutti tapahtuman.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.