Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Kuningas ja kuningatar vierailevat Phuketissa ym

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 4. joulukuuta sunnuntaihin 10. joulukuuta 2023.

  1. Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin saapui Patongiin viime viikonloppuna ja tarkasti turvallisuusharjoitukset.

Tilaisuuteen osallistui Phuketissa toimivia konsuleita ja kunniakonsuleita kahdeksasta maasta: Hollannista, Meksikosta, Mongoliasta, Venäjältä, Kiinasta, Englannista, Ranskasta ja Suomesta.

2. Thalangin poliisin mukaan tuli on tuhonnut ulkomaalaisen omistaman luksusravintolan Thalangissa ja aiheuttanut miljoonien bahtien vahingot.

Tuolloin oli paljon ulkomaisia ​​asiakkaita syömässä ruokaa, mutta onneksi he selvisivät ravintolasta ilman loukkaantumisia.

3. Hänen kuninkaallinen majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkorn ja hänen kuninkaallinen majesteettinsa kuningatar Suthida Bajrasudhabimalalakshana johtivat 35. Phuket King's Cupin regattaa.

Hänen Royal Majesty Queen Suthida osallistui harjoituskilpailuun IRC Zero -luokassa köliveneellä THA72.

4. Phuket Immigration tarkasti Patongissa sijaitsevan parturin sen jälkeen, kun huolestunut kansalainen ilmoitti heille, että siellä oli väitetty ulkomaalaisen työskennellessä laittomasti.

Parturien työntekijät kertoivat virkamiehille, että heidän netissä saamansa kuva oli vanha valokuva. He myönsivät, että parturissa työskenteli aiemmin ulkomaalainen.

5. Vuosittainen Patong-karnevaali on käynnissä Phuketin matkailun sesonkiajan alkamisen merkeissä.

Vuosittaisen Patong-karnevaalin tavoitteena on lisätä matkailua ja taloutta sekä thai- että ulkomaisille matkailijoille.

Siinä se tälle viikolle, ole varovainen ja ole turvassa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.