Ulkomaalainen turisti löydettiin majoittumasta teltassa Patong Beachiltä

Phuket -

Poliisi teki tarkastuksen sen jälkeen, kun ulkomaalainen turisti löydettiin teltassa Patong Beachiltä.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että he saivat huolestuneilta lähialueen asukkailta ilmoituksen, että ulkomaalainen turisti yöpyi rannalla teltassa.

He menivät rannalle etsimään telttaa ja tunnistamaton ulkomaalainen turisti löydettiin sisältä. Hänelle kerrottiin, että telttoja ei saa laittaa rannalle. Häntä pyydettiin poistamaan teltta rannalta.

Phuket Express totesi, että poliisi ei paljastanut ulkomaalaisesta turistista mitään yksityiskohtia, mukaan lukien onko hänen viisumiasemansa tarkistettu tai syytettäisiinkö häntä mistään tapaukseen liittyen.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.