Thaimaan kansallinen alkoholijuomapoliittinen komitea haluaa raikastaa alueita ja alkometrejä, joita käytetään baarien klo 4 avauksiin

Kansallinen -

Viihdepaikat, joiden on määrä olla avoinna klo 4 asti Thaimaan hallituksen politiikan mukaisesti, on määrätty perustamaan raivausalueita estämään asiakkaita ajamasta kotiin humalassa.

Kansallinen alkoholijuomapolitiikkakomitea, jonka puheenjohtajana toimii varapääministeri Phumtham Wechayachai, ilmoitti asiasta lauantaina 9. joulukuuta.

Apulaisterveysministeri Santi Promphat ilmoitti valiokunnan kokouksen jälkeen, että baarien ja yökerhojen on ehdottomasti noudatettava sääntöjä ja määräyksiä, kun ne saavat toimia klo 4 asti 15. joulukuuta alkaen asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi ja alkoholiin liittyvien tapausten minimoimiseksi. .

Phuketin, Chiang Main, Chonburin, Bangkokin ja Surat Thanin (vain Koh Samuilla) laillisilla vyöhykkeillä oleville viihdepaikoille annetaan tämä etuoikeus, joka koskee myös hotelleja valtakunnallisesti.

Santi korosti, että toiminnanharjoittajien tulee erityisesti noudattaa viihdepaikkalakia ja alkoholijuomien valvontalain 29 §:ää, jotka estävät yöaikaan myymästä alkoholijuomia alle 20-vuotiaille.

Hän jatkoi, että paikanpitäjät joutuvat suorittamaan alkometritestejä kävijöille. Jos asiakkaiden alkoholipitoisuus ylittää lain sallitun rajan 50 milligrammaa desilitrassa, tulee heidän levätä tapahtumapaikkojen tarjoamilla alueilla, kunnes he ovat riittävän raittiit kotiin ajamiseen.

Mikäli asiakas kieltäytyy lepäämästä ja hengityksen alkoholipitoisuus ylittää lain sallitun rajan, baarin pitäjien tulee ottaa yhteyttä asiakkaan ystäviin tai sukulaisiin tai ottaa yhteyttä joukkoliikenteeseen kuljetuksen järjestämiseksi asiakkaan kustannuksella.

Asianomaiset virastot keräävät tietoja arvioidakseen pidentäneiden aukioloaikojen vaikutuksia.

TPN Media huomauttaa, että on epäselvää, kuinka tämä suunnitelma odotetaan toteutuvan, ja monet viihdepaikkayritysten omistajat ovat jo tuoneet esiin monia kysymyksiä, mukaan lukien logistiikan, jokaisen tapahtumapaikalta lähtevän asiakkaan hengittämistä sekä sitä, kuka olisi vastuussa laitteiden maksamisesta. ja mitä tehdä, jos asiakas kieltäytyy testistä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=
Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/