Valashai Krabista löydettiin pulaan, ruumiinavaus paljastaa kuolettavan veneen potkurin vamman

Krabi-

Klo 6, 35. joulukuuta 9, Thaimaan meri- ja rannikkoresurssien (MCR) virkailijat paljastivat julkisesti ruumiinavaustuloksen valashain jäänteistä, jotka olivat jumissa Koh Pa Hu Siassa Mueangissa, Krabissa 2023. joulukuuta.

MCR:n virkamiehet suorittivat ruumiinavauksen paikallisten asukkaiden raportoitujen löytäneensä valashain, joka oli jumissa Koh Pa Hu Sialta. Valashain jäännökset olivat kasvanut naaras Rhincodon Typus, joka oli aiemmin hyvässä kunnossa.


Valashain oikeassa päässä oli kuitenkin vakava haava, jonka oletettiin vaurioituneen suuren veneen potkurin takia. Lisäksi MCR:n viranomaiset ilmoittivat, että vatsan sisältä löytyi 40 cm:n musta muovipussin jäännös.

Tarkka kuolinsyy johtui veneen potkurista, joka aiheutti valashain kuoleman välittömästi. MCR:n virkamiehet tekisivät lisätutkimuksia laboratoriossa ja hävittäisivät jäänteet paikalliselle alueelle.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.