Tänään oli Thaimaan perustuslakipäivä. Lue lisää siitä

Kansallinen (NNT) –

Joulukuun 10. päivää muistetaan joka vuosi, kun kuningas Rama VII myönsi Thaimaan ensimmäisen perustuslain maan siirtyessä absoluuttisesta monarkiasta perustuslailliseen monarkiaan. Poliitikot ja hallituksen virkamiehet juhlivat tänään tätä erityistä tilaisuutta osoittamalla kunnioitustaan ​​kuningas Rama VII:lle.

Joka vuosi 10. joulukuuta vietetään Thaimaan perustuslakipäivää, alkaen silloisen Siamin ensimmäisen perustuslain virallisesta myöntämisestä kuningas Rama VII:lta 10. joulukuuta 1934, mikä merkitsee maan ensimmäistä pysyvää peruskirjaa perustuslailliseksi monarkiaksi tapahtuneen poliittisen muutoksen jälkeen.

Edellinen on Thaimaan kansallisen uutistoimiston lehdistötiedote.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/