Kaksi intialaista miestä kuoli tila-auto-onnettomuuden jälkeen Chumphonissa, Thaimaassa

Chumphon –

Kaksi intialaista miestä kuoli ja neljä muuta intialaista loukkaantui, kun Hat Yaista Bangkokiin matkannut tila-auto törmäsi kuorma-autoon Chumphonissa.

Tha Saen poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 1 lauantaina (00th) Petch Kasem Roadilla Na Kra Tamissa, Tha Saen alueella.

Pelastuslaitos saapui paikalle ja löysi tieltä hieman vaurioituneen kuorma-auton. Kuorma-auton kuljettaja, 32-vuotias Kraisorn Klinsawang, joka ei loukkaantunut, odotti paikalla lainvalvontaviranomaisia.

Vaurioitunut tila-auto löydettiin kaatuneena ojasta tieltä. Tila-auton sisältä löydettiin kuolleena kaksi ihmistä, jotka tunnistettiin vain MR:ksi. NANDALAL, 25, ja MR. MOHAMED, 28, molemmat Intian kansalaisia.

Viisi muuta ihmistä loukkaantui, neljä intialaista turistia ja tila-auton kuljettaja Niroj Kongsuk, 50, Nakhon Si Thammaratista. He kaikki vietiin läheiseen sairaalaan. Kolme Intian kansalaista ei loukkaantunut.

Tha Saen poliisin mukaan tila-autossa oli kymmenen intialaista turistia Hat Yaista Songkhlassa matkalla Bangkokiin. Tila-auton saapuessa onnettomuuspaikalle rekka oli oikealla kaistalla kääntymässä. Takaa tuleva tila-auto ei pystynyt pysähtymään ennen kuin törmäsi kuorma-autoon ja menetti hallinnan.

Tha Saen poliisi jatkaa tutkintaa mahdollisten lisätoimien varalta lehdistöstä lähtien.

Tämä ei ole ensimmäinen tila-auto-onnettomuus Thaimaassa, jossa on osallisena ulkomaisia ​​turisteja.

Esimerkiksi:

Marraskuussa, Useita ulkomaisia ​​turisteja loukkaantui tila-auto-onnettomuudessa Patong Hillillä, kuten raportoimme täällä.

Maaliskuussa, useat ranskalaiset turistit loukkaantuivat tila-auton kaatuessa Kamalassa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.