Patong Carnival 2023 on käynnissä - KUVAKIERTO

Patong -

Vuosittainen Patong-karnevaali on käynnissä Phuketin matkailun sesonkiajan alkamisen merkeissä.

Phuketin varakuvernööri Amnuay Pinsuwan, Patongin pormestari Chalermsak Maneesri ja monet thaimaalaiset ja ulkomaalaiset katsoivat karnevaaliparaatia eilen (8. joulukuuta) klo 5 Patong Beach Roadilla.

37th Vuosittainen tapahtuma järjestetään 8. joulukuuta alkaenth joulukuuhun 10th, 2023 klo 4–00 Patong Beachillä.

Tänä vuonna tapahtuman teemana on "Onnen aika". Vuosittaisen Patong-karnevaalin tavoitteena on lisätä matkailua ja taloutta sekä thai- että ulkomaisille matkailijoille.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.