Thaimaa juhlii Songkranista virallisesti Unescon maailman aineettoman kulttuuriperinnön listalle

Kansallinen-

Klo 6, 00. joulukuuta 7, Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin johti Songkran-juhlaa, jossa hänet tunnustettiin virallisesti Unescon aineettoman ihmiskunnan kulttuuriperinnönä kaupungin aukiolla, Bangkokin kaupungintalolla.

Thaimaan pääministeri toivotettiin tervetulleeksi pitkällä rumpuparaatilla ja väkijoukolla valokuvaamassa hänen kanssaan. Songkran-paraatissa oli Anntonia Porsild, Vuoden Miss Songkran, ja muita julkkiksia edustamassa Songkrania Unescon ihmiskunnan aineettomana kulttuuriperintönä.

Rouva Anntonia Porsild on tanskalais-thaimaalainen malli ja kauneuskuningatar, joka kruunattiin Miss Supranational 2019- ja Miss Universe Thailand 2023 -palkinnoiksi.
Srettha avasi juhlan puheella, joka koski Songkranin perinteitä sukupolvelta toiselle edistämällä tietoisuutta ja arvostusta thaimaalaisista perinteistä ihmiskunnan aineettomana kulttuuriperintönä.


Lisäksi Thaimaan Songkran-festivaaleille osallistuminen ei aiheuta rotujen, kielten, sukupuolten ja uskontojen syrjintää. Se tuo myös ihmisiä ympäri maailmaa Thaimaahan, mikä tuottaa tuloja ja piristää Thaimaan taloutta hyvällä kansalliskuvalla, Srettha sanoi.

Srettha väitti julkisesti, että Thaimaan hallitus pyrkii edustamaan vakavasti "Soft Poweria" Songkran-festivaaleilla koko huhtikuun 2024 ajan muiden festivaalien kanssa, paitsi veden pelaamisen, kuten musiikin, ruoan, taiteen ja kulttuurin. Hän sanoi, että kukaan, joka ei haluaisi joutua vesilyöntiin, ei olisi ilman yksityiskohtia, mutta sanoi, että festivaali keskittyy perinteisiin ja kulttuuriin vs. luonnonvaraiset vesitaistelut.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/