Eteläisen rauhanaloitteen yhteenveto ensi kuukaudelle

LEHDISTÖTIEDOTE: 

Kolmen eteläisen rajaprovinssin rauhanrakentamisen erityiskomitea nopeuttaa toimia alueen rauhanrakentamisen haasteisiin vastaamiseksi. 

Valiokunnan puheenjohtajan Jaturong Chaiseangin mukaan virkamiehet keskittyvät lainsäädännölliseen ja parlamentaariseen osallistumiseen avaintekijöinä tehokkaiden rauhanneuvottelujen edistämisessä.

Valiokunnan asialistalla on edustajainhuoneen ehdotusten laatiminen, joissa korostetaan uuden lainsäädännön ja rauhanponnisteluja tukevien muutosten tarvetta, erityisesti erityislakien, kuten sotatilalain, soveltamisen uudelleenarviointia alueella.

Valiokunta toimii alun perin 90 päivän mandaatilla, mutta pidennys on todennäköistä asiantuntijalausuntojen ja kattavan kenttätyön tarpeen perusteella.

Tämä laajennus on elintärkeä, jotta komitea voi tehdä perusteellisia tutkimuksia ja kenttävierailuja kolmeen eteläisen rajaprovinssin alueelle. Näiden vierailujen odotetaan antavan tärkeitä näkemyksiä ja palautetta paikallisilta yhteisöiltä, ​​mikä on välttämätöntä käytännön ja vaikuttavien ehdotusten laatimiseksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.