Moottoripyöräilijä kuoli juuttua tila-auton alle Katassa – VIDEO

Kata -

Moottoripyöräilijä on kuollut jäätyään tila-auton alle Katassa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta torstaina (7th) klo 6 Patak Roadilla Katassa, Mueang Phuketissa. He saapuivat paikalle löytääkseen moottoripyöräilijän tila-auton alta tieltä. Vaurioitunut moottoripyörä löydettiin lähistöltä.

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisosasto hälytettiin paikalle nostamaan tila-autoa ylös. Moottoripyöräilijä vedettiin sitten ulos tila-auton alta. Ratsastaja, jonka poliisi tunnisti vain Mr. Chalermphoniksi, 28, Trangista, julistettiin myöhemmin kuolleeksi.

Lähistöllä olevista CCTV-videoista näkyy, että keskellä tietä oli valkoinen lava-auto. Pakettiauto oli ylittämässä tietä, kun moottoripyöräilijä ei pystynyt pysähtymään. Moottoripyöräilijä menetti hallinnan ja suistui vastakkaiselle kaistalle ennen kuin ajaja putosi tila-auton alle ja ajoi yli.

Chalongin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn mahdollisia oikeustoimia varten.

Varoitus graafisesta sisällöstä alla olevassa CCTV-videossa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.