Kymmenet ulkomaiset turistit pakenevat vammoilta Patong Hillin bussionnettomuuden jälkeen

Patong -

Kymmeniä ulkomaalaisia ​​turisteja on selvinnyt vammoista sen jälkeen, kun kiertoajelubussi törmäsi kuorma-auton perään Patong Hillillä.

Patongin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta perjantai-iltapäivänä (8th) Kathu – Patong -tiellä. He saapuivat paikalle ja huomasivat, että kiertoajelubussi törmäsi kuorma-auton takapäähän. Kymmenet ulkomaalaiset turistit pääsivät turvallisesti ulos kiertoajelubussista.

Henkilövahinkoja ei raportoitu. Matkatoimisto lähetti toisen ajoneuvon viemään ulkomaalaiset turistit heidän lopulliseen määränpäähänsä.

Patongin poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn jatkotoimia varten.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.