Päivitys: Thaimaan insinöörit tutkivat tekijöitä Prachuap Khiri Khanin kuolemaan johtaneen bussi-onnettomuuden taustalla, joka tappoi 16 ihmistä

Prachuap Khiri Khan-

Joulukuun 5. päivänä 2023 autoinsinöörit, Thaimaan maaliikenneministeriö ja asiaankuuluvat virastot suorittivat kenttätarkastuksen Bangkok-Nathawi-linja-autolle, joka oli törmännyt tienvarsien puihin Hatwanakornin kansallispuistossa Prachuap Khiri Khanissa.

Lue viimeisimmät uutiset linja-auton törmäyksestä tienvarsien puihin vaatien 16 ihmishenkeä ja monia loukkaantumisia.

Insinööritiimit tutkivat perusteellisesti linja-autoradan tieolosuhteet, jarrutusmerkit bussin pyörissä, katuvalot ja muut asiaan liittyvät tekijät.

Asiantuntijainsinöörien ryhmä asianomaisista virastoista oli tutkinnassa, ja tarkastuksen jälkeen he analysoivat todisteita ja tietoja edelleen selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn.

Linja-auton nopeudesta onnettomuuden aikana insinööritiimit ilmoittivat, että se oli 88 km/tunti, mikä oli alle lain sallitun nopeusrajoituksen, mutta muita tekijöitä pidettäisiin sellaisena.s jos kuljettaja nukahti ajon aikana.

Lehdistöhetkellä kuljettajan tila oli vakava, eikä hän voinut kertoa poliisille mitään yksityiskohtia.

Samaan aikaan pääministerin kanslian apulaistiedottaja rouva Radklao Inthawong Suwankiri esitti surunvalittelunsa traagisen onnettomuuden uhrien omaisille ja ystäville.

Rouva Radklao sanoi:

"Thaimaan hallitus on aina painottanut liikenneturvallisuuskampanjoita pitkien lomien aikana tai ei. Lisäksi Thaimaan liikenneministeriöllä on tiukkoja toimenpiteitä kuolemantapausten vähentämiseksi pitkien lomien aikana. Esimerkiksi kaikkiin linja-autoihin on asennettava GPS valvomaan kuljettajien käyttäytymistä ja huoltamaan ajoneuvoja säännöllisesti."

"Thaimaan hallitus määrää uuden lain, jonka mukaan ajoneuvojen korkeus saa olla enintään 4 metriä korkea, ennen kuin se kieltäisi kaksikerroksiset linja-autot kokonaan alle viidessä vuodessa, Radklao totesi.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.