PÄIVITYS: Pelastettu Blainvillen nokkavalas Songkhlassa kuolee

Songkhla-

Harvinainen Blainville's Beaked Whale, joka pelastettiin Songkhlassa, julistettiin valitettavasti myöhemmin kuolleeksi.

Edellinen tarinamme:

Suuri Blainville's Beaked Whale on pelastettu sen jälkeen, kun se oli juuttunut rannalle Songkhlassa, ensimmäistä kertaa 12 vuoteen Thaimaasta.

Nyt päivitykseen:

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille tiistaina (5. joulukuutath), että sen jälkeen, kun naarasvalaalle oli annettu lääkehoitoa, se ei voinut selviytyä. Valas oli shokissa ennen kuin he antoivat hänelle aterian. Eläinlääkärit pistivät adrenaliinia, mutta valas ei elvyttänyt ennen kuin se julistettiin kuolleeksi.

Ruumiinavaus suoritetaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.