PÄIVITYS: Kadonneen pojan ruumis löydetty Thalang-laguunista

Thalang –

Kadonneen pojan ruumis löydettiin Sri Soonthornin laguunista seitsemän tunnin etsinnän jälkeen.

Edellinen tarinamme:

Yksi poika on pelastettu hukkumisesta, kun taas toinen poika on edelleen kateissa laguunissa Sri Soonthornissa.

Nyt päivitykseen:

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kello 9 tiistai-iltana (05. joulukuuta) pelastussukeltajat ilmoittivat heille, että he lopulta löysivät kadonneen pojan ruumiin. Ruumis tunnistettiin 16-vuotiaaksi herraksi W:ksi, koko nimeä ei pidetty hänen ikänsä vuoksi. Hänen ruumiistaan ​​ei löytynyt haavoja. Hänen äitinsä oli paikalla löydön jälkeen ja hänen ruumiinsa vietiin Thalangin poliisiasemalle.

Pelastussukeltajien ruumiin etsintä kesti seitsemän tuntia, koska laguunissa on monia puunjuuria, jotka estivät etsinnät. Raportin mukaan herra Warut kalasti laguunilla ennen kuin hän putosi vahingossa laguuniin ja hukkui.

Phuket Express lähettää osanottonsa uhrin ystäville ja omaisille.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.