Kaksi moottoripyörävarasta pidätettiin Rawaissa

Rawai -

Poliisi pidätti kaksi moottoripyörän varastanutta epäiltyä Rawaissa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille torstaina (7. joulukuutath), joka 4. joulukuutath, he löysivät varastetun moottoripyörän pysäköitynä Soi Sai Yuanista. Moottoripyörä peitettiin kankaalla. Poliisi löysi ja tunnisti myöhemmin kaksi epäiltyä CCTV:n kuvauksista, kun he varastivat moottoripyörän, jotka nähtiin ajavan pois kyseisellä moottoripyörällä.

Moottoripyörän kuljettajaksi tunnistettiin vain Mr. Dee, 39, ja hänen matkustajansa oli herra Suchart, 44. Poliisi pidätti herra Deen Chalongissa, kun taas herra Suchart pidätettiin Wichitissä. He molemmat vietiin Chalongin poliisiasemalle varkaudesta epäiltyihin syytteisiin.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.