Liikenneviivästyksiä kuorma-auton kaatumisen jälkeen päätiellä Phuketissa

Phuket -

Liikenne viivästyi huomattavasti, kun kuorma-auto kaatui päätiellä Phuketissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta keskiviikkona (1.) kello 00th) Bypass Roadilla (Chalerm Phrakiet Rama 9 Road) Koh Kaewin osa-alueella, Mueang Phuketissa.

Pelastuslaitos saapui paikalle ja löysi kaatuneen kuorma-auton pohjoisen kaistalta. Kuljettaja, jota pelastustyöntekijät eivät tunnistaneet, loukkaantui lievästi. Kuorma-autosta löydettiin bensaa, joka valui tielle. Liikenne viivästyi useita kilometrejä ennen kuin kuorma-auto poistettiin ja tie puhdistettiin.

Onnettomuuden syy oli epäselvä ja viranomaisten tutkinnassa vielä lehdistöaikana.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.