Thaimaan maahanmuuttovirasto tutkii laitonta ulkomaalaista, jonka väitetään työskentelevän Patongin parturissa

Patong -

Phuket Immigration tarkasti Patongissa sijaitsevan parturin sen jälkeen, kun huolestunut kansalainen ilmoitti heille, että siellä oli väitetty ulkomaalaisen työskennellessä laittomasti.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (6th) he ja Phuketin työvoimatoimiston virkailijat tarkastivat parturia Soi Saen Sabaissa. Tarkastus tehtiin sen jälkeen, kun huolestunut kansalainen ilmoitti Phuket Immigrationille online-kanavan kautta, että parturissa työskenteli ulkomaalainen, jonka väitettiin työskentelevän laittomasti.

Parturiin saapuessaan he löysivät kaksi thaimaalaista, jotka leikkivät hiuksia asiakkailleen. Ulkomaalaisia ​​ei ollut töissä.

Parturien työntekijät kertoivat virkamiehille, että heidän netissä saamansa kuva oli vanha valokuva. He myönsivät, että parturissa työskenteli aiemmin ulkomaalainen. Ulkomaalainen pidätettiin kuitenkin laittoman työn vuoksi.

Parturi on remontoitu, joka näyttää nyt erilaiselta kuin vanhassa kuvassa. Nyt parturissa on vain kaksi thaimaalaista työntekijää, eikä siellä työskentele yhtään ulkomaalaista, he sanoivat.

Phuket Express huomauttaa, että hiusstylistit ovat suojattuja ammatteja Thaimaassa ja ulkomaalaisilla ei ole työlupaa ja viisumia tähän työhön.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Jordanialainen mies pidätettiin Patongissa sen jälkeen, kun hänen todettiin tarjoavan ulkomaisille asiakkaille parturipalvelua, joka on vain thaimaalaisille suojeltu ammatti.

Egyptiläinen mies ja naispuolinen thaimaalainen omistaja pidätettiin parturissa Patongissa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.