Patong varoittaa liikenteen viivästymisestä Patongin karnevaaliin 2023

Patong -

Patongin kunta on varoittanut 37:n liikenteestäth vuotuinen Patongin karnevaali 2023.

Aiemmat tarinamme:

Vuosittainen Patong Carnival järjestetään ensi kuussa Phuketin matkailun sesonkiajan virallisen avauksen kunniaksi.

Patongin kunta kutsuu kaikki liittymään 37th Phuketin karnevaali Patongissa 2023!

Nyt päivitykseen:

Patongin kunta on ilmoittanut tällä viikolla, että he ovat pyytäneet läpikulkuajoneuvoja välttämään Pracha Uthit Roadia ja Taweewong Roadia tänä perjantaina (8. joulukuutath) klo 4–00 Patongin karnevaaliparaatia varten. He pahoittelevat häiriötä.

Paraati tapahtuu alla olevan kartan teitä pitkin.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.