Yksi hukkumisesta pelastettu poika, yksi yhä kadoksissa Thalang-laguunissa

Thalang –

Yksi poika on pelastettu hukkumisesta, kun taas toinen poika on edelleen kateissa laguunissa Sri Soonthornissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapahtumasta tiistaina (1.) kello 40th) laguunilla Bang Maruanin kylässä.

Ensimmäiset pelastuslaitokset saapuivat paikalle löytääkseen nuoren myanmarin pojan, jonka paikalliset asukkaat olivat nostaneet vedestä. Hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan, ja hänen odotettiin toipuvan.

Thaimaalainen poika on edelleen kateissa laguunista lehdistön aikaan. Paikalle kutsutut pelastussukeltajat etsivät kadonnutta poikaa. Kahden pojan kerrotaan olevan noin 10-12-vuotiaita.

Heidän nimensä salattiin heidän ikänsä vuoksi, eikä heidän laguunissa olemisensa olosuhteita kerrottu Thaimaan lehdistölle.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.