Turisteja kehotettiin lataamaan "Tourist Police i lert u" -mobiilisovellus Thaimaassa ollessaan

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan kuninkaallinen poliisi on Tourist Police Officen kautta kehittänyt "Tourist Police i lert u" -nimisen mobiilisovelluksen Thaimaan ulkomaalaisille vierailijoille, jotta he voivat hakea apua poliisilta hätätilanteissa.

Sovellusta käytetään Global Positioning Systemin (GPS) kanssa, ja sen voi ladata ilmaiseksi sekä iOS- että Android-järjestelmistä. Latauksen jälkeen turistit voivat napsauttaa "Pyydä" hakeakseen apua ja lähettää tietoja ja valokuvia onnettomuuspaikalta War Room -palveluun (1155 Tourist Police Hotline), jonka virkailijat ovat paikalla 24/7. Tiedot välitetään lähialueen poliisille välittömän avun saamiseksi.

Sillä välin poliisi soittaa takaisin rekisteröityyn puhelinnumeroon antaakseen ensiapua ja neuvoja. Turistipoliisin kanssa kommunikoitavissa kielet ovat englanti ja thai.

Hallitus pyrkii lisäämään kaikkien Thaimaan matkailijoiden turvallisuutta. Teknologiaa on sovellettu toiminnan tehostamiseen ja nopeaan apuun. Thaimaassa vierailevia turisteja pyydetään lataamaan sovellus saadakseen apua Thaimaan poliisilta hätätilanteissa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.