PÄIVITYS: Taksinkuljettaja antautuu hyökännyt mobiilisovelluksen taksinkuljettajaan Thalangissa

Thalang –

Paikallinen taksinkuljettaja antautui Thaimaan poliisille hyökättyään mobiilisovelluksen taksinkuljettajan kimppuun Cherng Talayssa.

Edellinen tarinamme:

Mobiilisovelluksen taksinkuljettaja loukkaantui poliisin raportin mukaan, kun useat miehet hyökkäsivät hänen kimppuunsa, kun hän poimi matkustajaa Cherng Talayn rantaklubilla.

Nyt päivitykseen:

Cherng Talayn poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (4th), Mr. Gam (alias), 48, antautui poliisille. Gam kertoi poliisille hyökänneensä mobiilisovelluksen taksinkuljettajan kimppuun. Lung (alias), 46, joka tuli G. Gamin kanssa, kertoi poliisille nähneensä tapauksen ja yrittäneensä pysäyttää Gamin epäonnistuneesti.

Mr. Gam sanoi, että hän löi puutikulla mobiilisovelluksen taksinkuljettajaa kaksi kertaa sen jälkeen, kun he aloittivat riidan. Mr. Gam yritti estää mobiilisovelluksen taksinkuljettajaa noutamasta matkustajaa taksitolppansa läheltä.

Mr. Gam on pyytänyt anteeksi mobiilisovelluksen taksinkuljettajalta ja muilta taksinkuljettajilta sekä Phuketin asukkailta. Hän on ymmärtänyt vahingoittaneensa Phuketin matkailukuvaa.

Cherng Talayn poliisi sanoi, että herra Gamia syytetään ruumiillisesta ja henkisestä vahingosta ja hän on edelleen pidätettynä lehdistön ajan.

Phuket Express huomauttaa, että uhri, jonka nimeä salattiin hänen yksityisyytensä vuoksi ja joka on sittemmin muuttanut Trangiin turvallisuutensa vuoksi, uskoi aiemmin poliisille antamassaan lausunnossa, että mukana oli useampi kuin yksi henkilö. Herra Gam on kuitenkin ottanut täyden vastuun ja vastuun tapahtumasta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.