Ukrainalaisen miehen epäillään hyökäneen Chalongissa rahasta

Chalong -

Phuketin turistipoliisi kertoi, että Ukrainan miehen kimppuun syytettiin viime viikolla Chalongissa ja kiristettiin rahasta.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille torstaina (30th) että tunnistamaton ukrainalainen mies tuli pyytämään apua. Hän kertoi Phuketin turistipoliisille, että hänen tuntemansa joukko ihmisiä hyökkäsi hänen kimppuunsa ja kiristi hänet 21,000 XNUMX bahtia käteisellä Chalongissa.

Hän pelkää, että tämä tilanne vaaransi hänet ja hänen perheensä. Phuketin turistipoliisi vei hänet Chalongin poliisiasemalle tekemään virallisen ilmoituksen.

Phuket Express huomautti, että Phuketin turistipoliisi ei paljastanut mitään yksityiskohtia ukrainalaisesta miehestä tai tilanteen erityispiirteistä hänen ja hänen perheensä turvallisuuden kannalta.

Lehdistöaikaan mennessä asianomainen poliisi tutkii tilannetta edelleen Phuketissa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.