Thaimaassa vietetään tänään isänpäivää

Kansallinen -

Tänään, 5. joulukuuta, on Thaimaan kansalle erityisen tärkeä päivä – se on isänpäivä, jota muistetaan edesmenneen, suuren kuninkaan Bhumibol Adulyadejin kunniaksi, jonka syntymäpäivä osuu tähän päivään.

Vaikka rakastettu monarkki kuoli vuonna 2016, hänen perintönsä elää, ja isänpäivä on edelleen thaimaalaisille arvokas tilaisuus ilmaista kiitollisuutensa ja rakkautensa isilleen.

Kuningas Bhumibol, jota kunnioitettiin laajalti "kansakunnan isänä", hallitsi Thaimaata ennennäkemättömän 70 vuoden ajan ohjaten maata sekä vaurauden että vastoinkäymisten aikoina. Hänen viisautensa, myötätuntonsa ja horjumaton sitoutumisensa kansansa hyvinvointiin ansaitsivat hänelle thaimaalaisten syvimmän kunnioituksen ja ihailun kautta maan.

Kuningas Bhumibol aloitti hallituskautensa aikana lukuisia kehitysprojekteja, joiden tarkoituksena oli parantaa tavallisten thaimaalaisten elämää. Hänen omavaraisuusfilosofiansa, joka tunnetaan nimellä "Uusi teoria", rohkaisi maaseutuyhteisöjä tulemaan omavaraisiksi elintarviketuotannossa ja resurssien hallinnassa, mikä johti merkittäviin edistysaskeleihin maataloudessa ja kestäviin elämänkäytäntöihin.

Vielä nykyäänkin kuningas Bhumibolin perintö muokkaa Thaimaan kehityskulkua. Hänen opetuksensa ja periaatteensa ovat juurtuneet syvälle thaimaalaiseen yhteiskuntaan ja inspiroivat yksilöitä ja yhteisöjä työskentelemään yhdessä kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Kun Thaimaa juhlii isänpäivää, perheet kokoontuvat kunnioittamaan isiä ja ilmaisevat rakkauttaan ja arvostustaan ​​sydämellisillä eleillä ja merkityksellisillä vuorovaikutuksilla. Monet thaimaalaiset käyttävät myös keltaisia ​​paitoja, jotka liittyvät maanantaihin, kuninkaan syntymäpäivään, kunnioituksen ja kiitollisuuden symbolina.

Huomaa, että hallituksen virastot, mukaan lukien maahanmuuttovirasto, ovat suljettuina 5. joulukuuta tapahtuman vuoksi. Alkoholin myynti ei ole kiellettyä tänä päivänä.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/