Thaimaa muistaa kuningas Bhumibolia valtakunnallisin kunnianosoin

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa valmistautuu juhlimaan kuningas Bhumibol Adulyadej Suuren syntymäpäivää 5. joulukuuta, päivää vietetään myös kansallispäivänä ja isänpäivänä. Kulttuuriministeriö (MOC) on ilmoittanut joukosta kulttuurisia ja uskonnollisia tapahtumia valtakunnallisesti kunnioittaakseen kuninkaan merkittävää vaikutusta Thaimaan yhteiskuntaan ja kulttuuriin.

Kulttuuriministeri Sermsak Pongpanich on hahmotellut suunnitellut toimet, joihin kuuluvat buddhalainen laulaminen, julkiset aloitteet ja kuningas Bhumibolin musiikillisten kykyjen esittely erityisesti jazzissa. Kuvataideosasto järjestää kestävästä taloudesta seminaarin kuninkaan periaatteiden innoittamana ja musiikillisen kunnianosoituksen hänen sävellyksistään.

Jazz-konsertti Thaimaan kulttuurikeskuksessa, jonka järjestäjä on Department of Cultural Promotion, esittelee merkittävien thaimaalaisten orkestereiden ja kuorojen esityksiä kuninkaan taiteellisen perinnön kunniaksi. Uskonnollisten asioiden osasto järjestää myös yhteisöpalveluaktiviteetteja osoitteessa Wat Phra Ram 9 Kanjanapisek, noudattaen kuninkaan hengellisyyttä ja yhteisön sitoutumista.

Kuningasta ja hänen syntymäänsä maanantaina edustavia kehäkukkasia on tarkoitus käyttää laajalti kukkakoristeisiin. Nämä kukat, joiden uskotaan tuovan onnea ja harmoniaa, ovat koskettava symboli kuninkaan yksinkertaisuuden ja riittävyyden arvoista.

Sermsakin on määrä osallistua erilaisiin seremonioihin, mukaan lukien almujen jakotapahtuma Sanam Luangin seremoniapaikalla ja seppeleenlasku Kuningas Bhumibol Adulyadej Memorial Parkissa. Ministeriö rohkaisee thaimaalaisia ​​osallistumaan ystävällisyyteen juhlistaen kuninkaan altruismin perintöä ja omistautumista Thaimaan kansalle.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.