Epäilty pidätettiin Thalangissa 200 grammalla Crystal Methiä, jonka arvo on 200,000 XNUMX bahtia

Thalang –

Thaimaan poliisin mukaan epäilty pidätettiin Pa Klokissa 200 grammalla metamfetamiinia, jonka arvo on noin 200,000 XNUMX bahtia.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (4th) he pidättivät vain 48-vuotiaan herra Somsakin, joka oli Paklokista, epäillyn. Hänet pidätettiin talossa Paklokissa ja häneltä takavarikoitiin 200 grammaa metamfetamiinia, jonka arvo oli noin 200,000 1,000 bahtia (1,000,000 XNUMX grammaa = XNUMX XNUMX XNUMX bahtia).

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisille ilmoitettiin nimettömästä vihjeestä, että epäilty myy alueella laittomia huumeita. Poliisi meni taloon, josta epäilty löydettiin wc:stä. Hän myönsi poliisille, että huumeet kuuluvat hänelle.

Somsak kertoi poliisille, että mies, jonka hän tunsi vain Mr. Bangina, palkkasi hänet toimittamaan huumeita. Hän sai työstään viisi grammaa metamfetamiinia.

Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.