Thaimaan toinen poika King vierailee Thaimaassa isänpäiväseremoniaan ja laajennettuun vierailuun

Kansallinen-

Klo 9 00. joulukuuta 4 Aon Vacharaesorn Vivacharawongse, Hänen Kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Maha Vajiralongkornin toinen poika, saapui Thaimaahan toiselle vierailulleen vuonna 2023 isänpäivänä.

Thaimaan toimittajat ilmoittivat julkisesti, että tämän henkilökohtaisen vierailun aikana Vacharaesorn Vivacharawongse aikoi osallistua isänpäivän seremoniaan 5. joulukuuta ja viettäisi 14 päivää lisää yksinkertaisesti matkustaen Thaimaan halki.

Lue lisää Vacharaesorn Vivacharawongsen äskettäisestä vierailusta 5. elokuuta 2023.


5. joulukuuta 2023 Aon Vacharaesorn Vivacharawongse kunnioitti Hänen kuninkaallisen Majesteettinsa kuningas Bhumibol Adulyadejin kuninkaallista monumenttia King Rama IX -puistossa Bangkokissa.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.