Venäläisen miehen väitetään aiheuttavan julkista häiriötä lähellä Nai Yang Beachia Phuketissa

Phuket -

Venäläisen miehen väitetään aiheuttaneen yleistä levottomuutta tunnetun rannan lähellä Thalangissa viime viikonloppuna, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että viime viikonloppuna heille ilmoitettiin paikallisilta asukkailta, että ulkomaalainen mies häiritsi yleisöä kovalla äänellä ja huusi suuren hotellin lähellä Nai Yang Beachillä Sakoon osa-alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen tuntemattoman keski-ikäisen venäläisen miehen, jolla oli aluspaita ja shortsit, eikä kenkiä. Hänet löydettiin puhuvan äänekkäästi yksin itsensä kanssa, ilmeisesti keskustelemassa itsekseen venäjäksi. Hän kuitenkin pystyi silti rauhoittumaan ja kommunikoimaan poliisin kanssa tiedostavasti, kun he keskustelivat hänen kanssaan englanniksi ja thaiksi, eikä hän näyttänyt uhkaavan tai satuttavan ketään.

Phuketin turistipoliisi kysyi mieheltä, halusiko hän mennä sairaalaan tai tarvitsiko hän psykiatrista apua, venäläinen mies kieltäytyi. Sitten hän pyysi ja sai poliisilta luvan levätä lyhyesti valvomattomalla rantasängyllä rannalla. Lähistöllä olevaa vartijaa pyydettiin pitämään miestä silmällä, jos hänellä oli muita ongelmia.

Phuket Express huomautti, että Phuketin turistipoliisi ei paljastanut muita yksityiskohtia miehestä.

Mies rauhoittui, otti päiväunet ja lähti turvallisesti aiemmin Phuketin turistipoliisin kanssa olettaen, että hän oli joko päihtynyt tai nautti vain juttelemisesta itsensä kanssa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.