Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: pääministeri vieraili ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 27. marraskuuta sunnuntaihin 3. joulukuuta 2023. 

  1. Kadonnut venäläinen mies löydettiin kuolleena liikenneonnettomuuden jälkeen Karonista.

Phuketin poliisi esitti surunvalittelunsa vainajan ystäville ja omaisille.

2. Phuketin turistipoliisi tarkasti Patongissa sijaitsevan kiertoajelukopin sen jälkeen, kun huolestuneita kansalaisia ​​ilmoittivat heille, että venäläisen väitettiin työskentelevän laittomasti myymällä matkapaketteja.

Poliisi ei kuitenkaan löytänyt ulkomaalaista, joka olisi myynyt matkapaketteja kiertuepaikalta, mutta sanoi pitävänsä kyseistä osastoa silmällä.

3. Kiinalainen nainen pidätettiin, kun hänet löydettiin laittomasti pyytämässä rahaa ihmisiltä Patongissa.

Thaimaan viranomaiset ovat torjuneet ulkomaisia ​​kerjäläisiä kaikkialla kuningaskunnassa.

4. Venäläinen nainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä epäiltynä petoksesta ja väärien tietojen tuomisesta tietokonejärjestelmiin.

Hänet vietiin kyberrikosten tutkintaasemalle jatkotoimia varten.

5. Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin saapui Patongiin viime viikonloppuna ja tarkasti turvallisuusharjoitukset.

Turvallisuusharjoitusten tarkoituksena oli lisätä Phuketin turistien ja asukkaiden luottamusta ja turvallisuutta. 

Siinä se tälle viikolle, ole varovainen ja ole turvassa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.