Natapanu Nopakun, tunnettu Thaimaan englanninkielinen tiedottaja, menehtyy

Thaimaa-

Erittäin surullisia uutisia, Kanchana Phattharachoke, Thaimaan tiedotusosaston pääjohtaja ja ulkoasiainministeriön tiedottaja on ilmoittanut, että tiedotusosaston apulaispäällikkö ja ulkoministeriön apulaistiedottaja Natapanu Nopakun menehtyi äkillisesti taisteltuaan paljastamattoman sairauden vuoksi. yksityisesti jonkin aikaa.

Asianomaisten virastojen uutta lausuntoa hänen kuolemastaan ​​odotetaan myöhemmin tällä viikolla, ja ainoa tällä hetkellä julkaistu tieto on, että herra Nopakun kuoli 4. joulukuuta 2023 äkillisesti julkistamattomasta yksityissairaudesta.

Natapanu tunnisti useimmille ulkomaalaisille Thaimaan ulkomaalaisten ja turistien päivittäisenä kasvona Thaimaan Covid-19-kriisin aikana. Hän johti päivittäisiä tiedotustilaisuuksia vuosina 2020-2022 englanniksi Center for Covid-19 Situation Administrationista (CCSA) ja tarjosi. säännölliset päivitykset kaikista muuttuvista säännöistä ja käytännöistä.

Hän sai laajaa ja säännöllistä kiitosta ohjeistuksistaan, selkeydestään ja myötätuntoisesta käytöksestään.

Hänen LinkedIn-profiilistaan, Natapanu oli vanhempi thaimaalainen diplomaatti, jolla oli yli 27 vuoden kahdenvälinen, monenvälinen ja johtamiskokemus.

Natapanu toimi aiemmin Thaimaan suurlähettilään neuvonantajana ja Thaimaan pysyvänä valtuuskuntana Hän työskenteli Yhdistyneissä Kansakunnissa Genevessä Sveitsissä vuosina 2012-2016 ja on toiminut diplomaattisissa tehtävissä Washingtonissa, Yhdysvalloissa ja Phnom Penhissä, Kambodžassa.

Lisäksi Natapanu on toiminut kolmen Thaimaan pääministerin virallisten puheiden tulkkina ja laatijana sekä toiminut myös ulkoministeriön koordinaattorina hallitustalossa vuosina 2008-2011.

Hän tuki kiihkeästi ulkomaisia ​​ex-patteja Thaimaassa, toteaa TPN Media, ja osallistui säännöllisesti tiedotustilaisuuksiin ja kokouksiin eri organisaatioiden ja yhteisöjen kanssa, joiden tarkoituksena oli ratkaista ongelmia ja lisätä viestintää tälle yhteisölle.

Menetys on merkittävä sekä ex-pat-yhteisölle että tietysti Thaimaan tiedotusosastolle ja ulkoministeriölle. Lepää rauhassa ja surunvalittelumme hänen ystävilleen ja perheelleen koko TPN Medialta.

Kaikki kuvat ovat Natapanu Nopakunin Twitteristä.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/