Mobiilisovelluksen taksinkuljettaja hyökkäsi noutaessaan matkustajan Beach Clubilta Cherng Talayssa

Thalang –

Mobiilisovelluksen taksinkuljettaja loukkaantui poliisin raportin mukaan, kun useat miehet hyökkäsivät hänen kimppuunsa hänen poimiessaan matkustajaa Cherng Talayn rantaklubilla.

Cherng Talayn poliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (3rd), joka lauantaina (2. joulukuutand) A (alias), 25, teki ilmoituksen asianomaiselle poliisille. Hän kertoi poliisille olevansa laillinen, laillinen taksinkuljettaja ja että matkustaja soitti hänelle laillisen mobiilisovelluksen kautta hakeakseen heidät rantaklubilta.

Kun herra A saapui rantaklubille, tuntematon mies kysyi häneltä, mitä taksisovellusta hän käytti. Sen jälkeen mies pyysi häntä odottamaan matkustajaansa rantaklubin ulkopuolella olevalle tielle. Herra A soitti sitten matkustajalleen noustakseen taksiinsa rantaklubin ulkopuolella.

Yhtäkkiä jokin osui herra A:n taksiin takaapäin. Sen jälkeen herra A kertoi poliisille, että hän näki kahden omituisen miehen kävelevän hänen taksiaan päin. Sitten hän nousi taksistaan ​​ja kahden miehen kerrottiin sanoneen herra A: "Ymmärrätkö?" ennen kuin löi ja löi häntä. Samaan aikaan toisen miehen väitettiin lyövän herra A:ta selkään neljä kertaa puutikulla ennen kuin työnsi hänet takaisin taksiinsa.

A meni sitten Phuketin sairaalaan ja totesi, että hän oli saanut kylkiluun ja keuhkoihin vammoja. Häntä hoidetaan nyt sairaalassa kotikaupungissaan Trangissa, koska hän on huolissaan turvallisuudestaan.

Cherng Talayn poliisi ilmoitti tutkivansa raporttia ja suorittavansa lisätutkinnan mahdollisten epäiltyjen tunnistamiseksi ja haastattelemiseksi sekä syytteiden nostamiseksi, jos se on perusteltua.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.