Tuli tuhoaa luksusravintolan Thalangissa – VIDEO

Thalang –

Thalangin poliisin mukaan tuli on tuhonnut ulkomaalaisen omistaman luksusravintolan Thalangissa ja aiheuttanut miljoonien bahtien vahingot.

Thalangin poliisi sai ilmoituksen palosta kello 1 sunnuntaina (30rd) Project Artisan -ravintolassa Soi Khok Tanod 6:ta vastapäätä Cherng Talayssa. Palomiehet kahdella paloautolla ja Phuket Express -tiimi saapuivat paikalle pian ensimmäisen hälytyksen jälkeen.

Tulipalon havaittiin palaneen ravintolassa ja palon hallintaan kului noin puoli tuntia. Ravintola tuhoutui täysin ja vahinkojen kokonaiskustannusten kerrotaan olevan miljoonia bahteja.

Silminnäkijät kertoivat Phuket Expressille nähneensä ensin savun tulevan tapahtumapaikan katolta ja sitten tuli levisi nopeasti ravintolan sisälle. Tuolloin oli paljon ulkomaisia ​​asiakkaita syömässä ruokaa, mutta onneksi he selvisivät ravintolasta ilman loukkaantumisia. Henkilökunta yritti sammuttaa palon odottaessaan palomiehiä, mutta se ei onnistunut.

Tässä vaiheessa palon syyn uskotaan saaneen alkunsa pizzauunista ennen kuin tuli levisi liiketiloihin. Phuketin rikostekninen poliisi tutkii kuitenkin palon tarkkaa syytä vielä lehdistöhetkellä.

Phuket Express huomautti, että ravintola kuuluu ulkomaalaiselle, joka vuokraa maata. Ravintola on hyvin kuuluisa ja siellä on paljon ulkomaisia ​​asiakkaita, mutta omistajan tarkkaa nimeä poliisi on salannut lehdistölle.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.