Pariskunta pidätettiin Rawaissa 9,765 1 Meth-pillerillä, 100 kg:lla Crystal Methiä ja XNUMX g ketamiinia

Rawai -

Rawaissa pidätettiin pariskunta, jolla oli 9,765 100 metamfetamiinipilleriä, yksi kilogramma metamfetamiinia ja XNUMX grammaa ketamiinia.

Mueang Phuket Districtin tiimi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina aikaisin aamulla (4. joulukuutath), he pidättivät kaksi epäiltyä, joiden nimi oli vain herra Suppakit, 47, ja rouva Tassanee, 49, vuokrahuoneesta Rawaissa. Heiltä takavarikoitiin yli kilo metamfetamiinia, 9,765 100 metamfetamiinipilleriä, yli XNUMX grammaa ketamiinia, käsiase ja kuusi luotia.

Heidät vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen luokkaan 1 ja 2 kuuluvien huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa sekä ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.