Traaginen bussi-onnettomuus Prachuap Khiri Khanissa vaati 14 ihmishenkeä ja useita loukkaantumisia

Prachuap Khiri Khan-

Huai Yangin poliisit saivat 1. joulukuuta 00 klo 5 aamulla onnettomuusilmoituksen linja-auton törmäyksestä tienvarsipuihin Phetkasem Roadilla, Thap Sakaen alueella, Prachuap Khiri Khanissa. Uhreja oli 2023 ja loukkaantuneita oli useita.

Pelastusryhmät kiiruhtivat onnettomuuspaikalle ja löysivät Bangkok-Nathawi-linja-auton, joka törmäsi tien reunaan vakavassa kunnossa. Pelastusryhmät evakuoivat eloonjääneet matkustajat ja antoivat ensiapua ennen kuin siirsivät heidät Thap Sakaen ja Prachuap Khiri Khanin sairaaloihin.

Aluksi asiaankuuluvat viranomaiset sanoivat, että linja-autossa oli 49 matkustajaa ja linja-auton henkilökuntaa. Tapaus sattui Hatwanakornin kansallispuistossa Prachuap Khiri Khanissa, kun linja-auto törmäsi äkillisesti tienvarsien puihin aiheuttaen 14 kuolemaa ja monia loukkaantumisia, pelastusryhmät kertoivat.

Poliisi lupasi selvittää tapahtuman tarkan syyn jatkokäsittelyä varten.

Lehdistöaikaan mennessä onnettomuuden tarkkaa syytä tutkitaan, eikä kuolleiden nimiä ollut julkistettu, koska viranomaisten piti ottaa yhteyttä uhrien perheenjäseniin.

Tämä onnettomuus sattui vain päiviä sen jälkeen, kun Bangkokin bussi-onnettomuus vaurioitui kahdeksantoista ajoneuvoa ja loukkaantui neljä ihmistä, mikä johtaa linja-autoyhtiön puheluihin turvatoimenpiteiden parantamiseksi.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

 

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.