Kaksi risteilyalusta saapui Patongiin 6,700 XNUMX matkailijan kanssa kuluneena viikonloppuna

Phuket -

Kaksi risteilyalusta saapui Patongiin yli 6,700 2 matkailijan kanssa lauantaiaamuna (XNUMX. joulukuutand).

Spectrum of the Seas -risteilyaluksella saapui 5,075 34 turistia yhteensä 2,774 kansallisuudesta. Suurin osa heistä on singaporelaisia ​​(493 393), malesialaisia ​​(295), intialaisia ​​(204), kiinalaisia ​​(XNUMX) ja filippiiniläisiä (XNUMX).

Celebrity Millennium -risteilyaluksella saapui 1,704 38 turistia yhteensä 820 kansallisuudesta. Suurin osa heistä on brittejä (332), amerikkalaisia ​​(178), kanadalaisia ​​(56), australialaisia ​​(31) ja bulgarialaisia ​​(XNUMX).

Noin 2,000 4,000 turistia molemmilta risteilyaluksilta käyttää matkapalveluja Patongissa, kun taas loput XNUMX XNUMX matkustaa itse Patongissa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.