Thaimaan pääministeri vierailee Phuketissa viikonloppuna tarkastamassa turvallisuusharjoituksia

Phuket -

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin saapui Patongiin viime viikonloppuna ja tarkasti turvallisuusharjoitukset.

Edellinen tarinamme:

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin vierailee tänään Patongissa katsomassa henkilökohtaisesti turvallisuusharjoituksia ennen kiireistä sesonkiaikaa.

Nyt päivitykseen:

Pääministeri Srettha ja hänen tiiminsä saapuivat Patong Beachille perjantaina (1st) ja Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat toivotti heidät tervetulleeksi Patong Beachille. Tilaisuuteen osallistui Phuketissa toimivia konsuleita ja kunniakonsuleita kahdeksasta maasta: Hollannista, Meksikosta, Mongoliasta, Venäjältä, Kiinasta, Englannista, Ranskasta ja Suomesta.

Phuketin kuvernööri Sophon sanoi, että turvallisuusharjoitusten tarkoituksena oli parantaa turistien ja Phuketin asukkaiden luottamusta ja turvallisuutta. Hallitus pyrkii tukemaan Phuketia kansainvälisenä maakuntana, joka tuottaa lisää matkailutuloja maahan.

Pääministeri ohjasi useita turvallisuusharjoituksia, jotka koostuivat kolmesta simuloidusta tilanteesta, joissa näyttelijät esittivät uhreja ja rikollisia, mutta todelliset pelastus- ja poliisiryhmät esittelivät taitojaan ennen Phuketista lähtöä ja matkaa takaisin Bangkokiin.

Skenaariot olivat:

  • Turisti, joka ei huomioi punaisia ​​lippuja ja melkein hukkuu. Hengenpelastajat pelastivat näyttelijän esittämän turistin viidessä minuutissa.

  • Ankara sää, korkeat ja voimakkaat aallot merellä. Skenaariossa matkustajavene törmäsi pikaveneeseen. Monet ihmiset jäivät kellumaan mereen noin 150 metrin päähän rannasta. Loukkaantuneet matkustajat, jotka kaikki olivat näyttelijöiden esittämiä, pelastettiin helikopterilla ja pelastusveneillä.

  • Tekoälykamera nappasi rikoksesta epäillyn kasvot lähellä Bangla Roadia, ja poliisi pidätti epäillyn välittömästi aseella. Epäilty oli myös näyttelijä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.