Sarjavaras pidätettiin Patongissa, jonka epäillään varastaneen moottoripyörän poliisilta

Phuket -

Sarjavaras pidätettiin Patongissa sen jälkeen, kun hän varasti monilta alueilta, mukaan lukien poliisin henkilökohtaisen moottoripyörän.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ja alueen 8 poliisi pidättivät sarjavarkaan, herra Adisak Saelimin, 34, vuokrahuoneesta Patongissa. Epäilty oli viipynyt huoneessa yli kuukauden, mutta vuokranantaja ei tiennyt olevansa etsintäkuulutettu.

Chalongin poliisin mukaan epäilty varasti ainakin kolme kertaa. Uhrit, joista yksi on Chalongin poliisi, tekivät ilmoituksen Chalongin poliisille sen jälkeen, kun hänen henkilökohtainen moottoripyöränsä oli varastettu. Epäilty myös varasti Patongissa sijaitsevasta lähikaupasta, jossa kaupan omistaja teki ilmoituksen CCTV-materiaalilla, jossa epäillyn kasvot näkyivät selvästi.

Epäilty myönsi rikokset ja kertoi poliisille tarvitsevansa rahaa elinkustannuksiinsa ja nettipelaamiseen. Epäiltyä syytetään varkaudesta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.