Nuori ranskalainen turisti kuoli pudottuaan Koh Samuin vesiputoukselta

Koh Samui -

Klo 3 30. joulukuuta 2 Koh Samuin poliisit saivat kadonneesta henkilöstä ilmoituksen ranskalaisesta turistista, joka putosi vahingossa Namuang Waterfall 2023:lta, Koh Samui, Surat Thani.

Koh Samuin poliisit, pelastusryhmät ja asiaankuuluvat virastot ryntäsivät etsimään kadonnutta henkilöä, joka myöhemmin tunnistettiin julkisesti 20-vuotiaaksi ranskalaiseksi Ryan Meghaniksi.
Tapahtumapäivänä Merina Emma ja hänen ystävänsä ilmoittivat Namuang Waterfall 2:n upseereille, että Ryan ja muut ystävät vierailivat vesiputouksella. Ryan kuitenkin meni yksin leikkimään vettä toiseen paikkaan ja 5 minuutin kuluttua ohitettiin Merina ja muut ystävät huusivat Ryanin puolesta. Ei vastausta, vain Ryanin sandaalit ja puhelin löydettiin maasta, Merina sanoi.
Saatuaan ilmoituksen ranskalaisilta turisteilta, Namuang Waterfall 2:n upseerit lähtivät etsimään kadonnutta henkilöä, mutta maasto oli vaikea kävellä, sää oli huono ja yö oli lähellä, joten tiimit lopettivat. etsintä.

Klo 8, 40. joulukuuta, asiaankuuluvat virastot aloittivat uuden etsintäoperaation ja löysivät Ryanin onnistuneesti klo 3. Ryhmät kestivät vielä 11 tuntia kävellä ruumiin hakemiseen vesiputouksesta.
Aluksi Ryan vietiin ruumiinavaukseen ja pidettiin Koh Samuin sairaalassa tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi. Samaan aikaan Koh Samuin poliisit ilmoittivat tapauksesta Ranskan suurlähetystölle.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/