Thai Smile Airways lopettaa toimintansa, integroituu Thai Airwaysiin vuoden loppuun mennessä

LEHDISTÖTIEDOTE Thaimaan kansalliselta uutistoimistolta

Thai Airwaysin tytäryhtiö Thai Smile Airways lopettaa lentotoimintansa tämän vuoden loppuun mennessä. Thai Airwaysin ilmoittaman muutoksen myötä Thai Smilen 20 Airbus A320 -lentokonetta integroidaan emoyhtiön toimintoihin.

31. joulukuuta alkaen Thai Airways ottaa täysin haltuunsa Thai Smilen omaisuuden ja palvelut.

Siirtymäprosessi, jonka odotetaan valmistuvan tammikuuhun 2024 mennessä, johtaa siihen, että Thai Airways hallinnoi yhdeksää Thai Smilen aiemmin operoimaa kotimaan reittiä. Nämä reitit jatkuvat TG-lentokoodilla ainakin maaliskuun loppuun asti. Matkustajien paikka- ja palveluvaraukset siirtyvät Thai Airwaysille 16. joulukuuta alkaen, ja Thai Smilen nettisivut ovat voimassa 15. joulukuuta asti.

Thai Smilen lippupalvelu ja puhelinkeskukset jatkavat toimintaansa 31. joulukuuta asti. Tämän päivämäärän jälkeen näitä palveluja hakevat matkustajat ohjataan Thai Airwaysiin.

Konsolidointi lopettaa Thai Smile Airwaysin toiminnan, joka alkoi 17. lokakuuta 2013. Lentoyhtiön toiminnan lopettaminen ja integrointi Thai Airwaysiin nähdään strategisena askeleena toiminnan tehostamiseksi ja palvelun tehostamiseksi Thaimaan ilmailusektorilla. .

Edellinen on Thaimaan kansallisen uutistoimiston lehdistötiedote.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.