Phuketin kuvernööri määräsi paikalliset viranomaiset auttamaan liikenneongelmien ratkaisemisessa

Phuket -

Phuketin kuvernööri on määrännyt paikallisviranomaisia ​​avaamaan pieniä teitä useilla alueilla liikenneruuhkien vähentämiseksi pääteillä.

Phuketin kuvernööri Sophon Suwannarat kertoi Thaimaan lehdistölle torstaina (30. marraskuuta)th), että monet tienkäyttäjät valittavat suurista liikenneruuhkista monilla Phuketin pääteillä, erityisesti Thep Krassattri Roadilla ja Patong Hillillä.

Tämä ruuhka-ongelma on jatkunut pitkään, mikä vaatii pitkän aikavälin ongelmanratkaisua, sanoi Sophon. Nykyään Phuketin teillä on kuitenkin paljon enemmän ajoneuvoja kuin ennen. Yksi syy on se, että mobiilisovellustaksien määrä on lisääntynyt.

Lyhytaikaista ongelmanratkaisua varten kuntien on parannettava tai avattava paikallisia pieniä teitä, jotka voivat johtaa niiden alueiden pääteille. Näitä paikallisteitä voidaan käyttää tienyhdysrakenteina keventämään liikennettä pääteillä. Tieparannuksiin saattaa sisältyä tien päällyste, lisää valoja, opasteita ja kaksikielisiä liikennemerkkejä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.