Thaimaan pääministeri vierailee Patongissa tänään valvomassa matkailun turvallisuusharjoituksia

Patong -

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin vierailee Patong tänään nähdäksesi henkilökohtaisesti turvallisuusharjoituksia ennen kiireistä sesonkiaikaa.

Patongin kunta on ilmoittanut, että harjoitus pidetään 1. joulukuutast, 2023, klo 4 alkaen. Harjoituksen tarkoituksena on valmistautua tulevaan sesonkiin, jolloin turisteja on tavallista enemmän.

Harjoitukset koostuvat kolmesta simuloidusta tilanteesta, jotka ovat turistit, jotka jättävät huomiotta punaiset liput, jotka merkitsevät uintia paikallisilla rannoilla, voimakkaita aaltoturvaharjoituksia ja rikosskenaariota Bangla Roadilla. Huomioi harjoitukset, jos näillä alueilla tapahtuu klo 4 jälkeen, sillä se vaikuttaa varmasti myös liikenteeseen.

Thaimaan PR-osasto on myös ilmoittanut, että Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin saapuu Phuketiin 1 katsomaan Patongin turvallisuusharjoituksia.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.