Lahjoita ruokaa katukoirille ja kissoille Lotus'sissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Lotus's ja Pet Us -kauppa tukevat Soi Dog Foundation -säätiötä "Feed us at Lotus's" -kampanjansa kautta pyrkiessään auttamaan katukoiria ja -kissoja.

Tästä päivästä 31 asti jokainen Lotus'sista ostoksia tekevä tai siellä käyvä voi ostaa koiran- tai kissanruokaa ja jättää sen lahjoituspisteisiin osallistuvissa Lotuksen konttoreissa, joihin kuuluvat Lotus's SamKong, Lotus's Thalang, Lotus's Chalong ja Pet Us -myymälä Lotus'sissa. Thalang.

Soi Dog Foundation on voittoa tavoittelematon järjestö, joka toimii täysin sellaisten ystävällisten ihmisten tuella, jotka haluavat parantaa kodittomien eläinten elämää. "Feed us at Lotus's" -kampanjan tavoitteena on tarjota yksilöille kätevä tapa osallistua Soi Dogiin, joka tarjoaa tällä hetkellä suojaa ja hoitoa yli 1,900 XNUMX eläimelle suojeluksessaan Mai Khaossa.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.