PÄIVITYS: Patong Hillin romahtanut tie korjataan

Patong -

Patong Hillillä korjataan romahtanutta tietä, joka on aiheuttanut ruuhka-aikoina liikennöintiä.

Edellinen tarinamme:

Patongin viranomaiset ovat varoittaneet tienkäyttäjiä romahtaneesta tiestä Patong Hillillä.

Nyt päivitykseen:

Phuket Highway Office kertoi Phuket Expressille, että sortunut tie johtui tien alla olevasta vesieroosiosta. Tietä korjataan nyt vähintään kolmen päivän ajan keskiviikosta (29.).th) perjantaihin (1. joulukuutast), yksi.

Yksi ajokaista oli tilapäisesti suljettu liikenteeltä, mikä on johtanut raskaan liikenteen perääntymiseen erityisesti ruuhka-aikoina. Asianomaiset viranomaiset ovat pahoitelleet häiriötä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.