Venäläinen turisti loukkaantui sen jälkeen, kun thaimaalainen pariskunta joutui riitaan Bangla Roadilla Patongissa

Patong -

Venäläinen turisti loukkaantui lievästi sen jälkeen, kun thaimaalainen pariskunta joutui fyysiseen riitaan Bangla Roadilla Patongissa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin, että thaimaalainen pariskunta riiteli suullisesti viihdepaikalla Bangla Roadilla tiistai-iltana (28. marraskuuta).th).

Pariskunta "vahingossa" heitti viskilasillisen venäläistä turistia viihdekeskuksessa riitojensa aikana. Venäläinen turisti sai tämän jälkeen lieviä päävammoja. Väitteessä ollut thaimaalainen suostui lopulta kaikkien osapuolten kanssa käydyn keskustelun jälkeen maksamaan rahallista korvausta viihdepaikasta ja antamaan taloudellista tukea venäläisen turistin sairaanhoitoon.

Phuket Express huomautti, että Phuketin turistipoliisi ei paljastanut mitään yksityiskohtia, kuten venäläisen turistin ja thaimaalaisen pariskunnan nimiä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.