Patong-hierontaliikkeen omistaja pidätettiin, koska hän palkkasi alaikäisen yöaikaan

Patong -

Patongissa sijaitsevan hierontaliikkeen omistaja pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin palkkaavan alle 18-vuotiasta henkilökuntaa tiettyinä aikoina.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistai-iltana (28th) kello 10 he pidättivät hierontaliikkeen omistajan Patongissa. Omistaja vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen siitä, että hän oli antanut alle 30-vuotiaiden työntekijöiden työskennellä hierontaliikkeessä klo 18–10 ilman lupaa.

Thaimaan työsuojelu- ja hyvinvointilain mukaan työnantajat eivät saa palkata alle 18-vuotiaita työntekijöitä klo 10–00. Jokainen, joka rikkoo lakeja, tuomitaan vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi tai sakkoon enintään 6 00 bahtia tai molemmat.

Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei julkaissut tarkkoja tietoja liikkeen omistajasta ja hierontaliikkeen nimeä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.