Moottoripyöräilijä pidätettiin kosketettuaan kahdeksaa naisen arkkua Phuketissa

Phuket -

Miespuolinen moottoripyöräilijä pidätettiin lopulta, kun hän oli koskettanut vähintään kahdeksaa moottoripyöriä ajavan naisen rintakehää Phuketissa.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (27. marraskuuta) kello 5 he pidättivät epäillyn, jonka nimi oli vain Mr. Mon, 30, talosta Thalangissa. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun kahdeksan naisuhria teki ilmoituksen Thalangin poliisille viimeisen kahden viikon aikana.

Uhrit kertoivat Thalangin poliisille, että heidän ajaessaan moottoripyöriä yksin, siellä oli miespuolinen moottoripyöräilijä, joka meni heidän lähelleen ennen kuin kosketti heidän rintojaan ja rintaansa ennen kuin kiihtyi. Naiset kertoivat pelkäävänsä kovasti eivätkä tunteneet miestä.

Uhrin nimet salattiin, koska hän oli seksuaalisen väkivallan uhri.

Thalangin poliisi jäljitti epäillyn CCTV-kuvan perusteella ja löysi lopulta herra Monin. Hän myönsi poliisille, että moottoripyöräilijä oli hän ja pyysi anteeksi kaikilta naisuhreilta. Hän väitti, että hän söi joitain huumeita, jotka saivat hänet tekemään jotain, mitä hän ei aikonut tehdä.

Auton takana oleva kojelautakamera oli taltioinut tapahtuman yhdeltä uhrilta.

Mr. Mon on syytettynä yli 15-vuotiaiden ihmisten siveettömyydestä. Rangaistus voi olla jopa 10 vuotta vankeutta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.