Onnittelut thaimaalaisten panttivankien neljännestä ja viidennestä vapauttamisesta

Ulkoministeriön LEHDISTÖTIEDOTE

Ulkoministeriö haluaa tiedottaa tiedotusvälineille, että Thaimaan Tel Avivin suurlähetystö on vahvistanut, että kuusi (6) Thaimaan kansalaista vapautettiin 28. (4. vapautus) ja 29. (5. vapautus) marraskuuta 2023 (Israelin paikallista aikaa).

He ovat nyt nimetyssä Shamir Medical Centerissä ja käyvät läpi tarvittavat lääkärintarkastukset, kun taas Thaimaan kuninkaallisen suurlähetystön henkilökunta on valmiina ottamaan yhteyttä perheisiinsä.

Tämä nostaa vapautettujen thaimaalaisten panttivankien kokonaismäärän 23:een, ja 9 on edelleen vankeudessa.

Ulkoministeriö onnittelee lämpimästi äskettäin vapautettuja panttivankeja ja heidän perheitään ja kiittää kaikkia osapuolia, jotka ovat osallistuneet tämän viimeisimmän vapauttamisen eteen.

Loput 9 thaimaalaista panttivankia Thaimaan kuninkaallinen hallitus jatkaa kaikkensa saadakseen heidät turvallisesti vapauttamaan mahdollisimman pian, samalla kun se valmistautuu tuomaan jo vapautetut takaisin Thaimaahan alustavien tarkastusten jälkeen mahdollisimman pian.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.