Thaimaa juhlii toista turvallista Israelin kansalaisten paluuta

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Thaimaa toivotti tervetulleeksi kahden aiemmin ulkomailla pidätetyn kansalaisen turvallisen paluun, mikä merkitsee maan diplomaattista voittoa. Kaksikko saapui Israelin Al Shamir Medical Centeriin, jossa heitä tervehtivät varapääministeri ja ulkoministeri Parnpree Bahiddha-Nukara sekä joukko Thaimaan virkamiehiä.

Henkilöt, Patthanayuth Tonsgokree ja Owat Suriyasri, ovat viimeisimmät Thaimaan kansalaiset, jotka on vapautettu vankeudesta Israelin ja Hamasin konfliktin keskellä. Heidän saapumisensa oli kansallisen helpotuksen hetki, jota juhlivat hallituksen virkamiehet ja 17 muuta Thaimaan kansalaista, jotka olivat kokeneet samanlaisen koettelemuksen ja vapautettiin aikaisemmin.

Parnpree ilmaisi syvän helpotuksen kahden Thaimaan kansalaisen turvallisesta paluusta ja korosti hallituksen sitoutumista kansalaistensa turvallisuuteen ja hyvinvointiin ulkomailla. Tunnelma kaikui läsnä olevien keskuudessa, mikä heijasti kollektiivista kansallisen solidaarisuuden tunnetta.

Vapautumisensa jälkeen henkilöille tehtiin kattavat terveysarvioinnit, standardiprotokolla heidän hyvinvointinsa varmistamiseksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.